5 Şubat 2013 Salı


Merhaba Sevgili Öğrencilerimiz,

İngilizce ile ilgisi olan, İngilizce öğrenmek isteyen ya da öğrenen herkes için bu blogu hazırlıyoruz. Bu blogda amacımız, öğrendiğiniz yabancı dil hakkında sizlere yardımcı olabilmektir. Bu yazımızda İngilizce öğrenmenin en keyifli metodlarından bahsedeceğiz.




Öğretmek bizler için bir tutku, mutluluk. İnsanlar işlerini gerçekten severek yaptıklarında ve emek vererek çalıştıklarında ortaya çıkan sonuç gerçek bir başarı oluyor. Yüzlerce İngilizce sorununun üzerinden gelmiş öğrencimiz bunun kanıtıdır. Çünkü tüm kadromuz canla başla, öğrencilerimize en doğru sistem ile İngilizce öğretmek işini, sevgi ile yapıyorlar.



Sadece bizden eğitim alan öğrencilerimize değil, İngilizce öğrenmek isteyen herkese yardımcı olabilmek için başladık blog yazmaya. Ve umuyoruz ki bu satırları okuyan size de bir katkımız olacaktır. 

Her şeyden önce İngilizce öğrenmek isteyen herkese ilk söylememiz gereken şey şudur: Bu dile emek vermelisiniz. Hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz ve gerçekten başarmak istemelisiniz. Size yardımcı olacağız. Ama bunu istemesi gereken sizsiniz. Eğer doğru bir yöntem ve iyi eğitim koçları ile çalışırsanız olabildiğince kısa bir süre içinde kendinizi aştığınızı göreceksiniz.

Bu bloga başlama nedenlerimizden biri de İstanbul dışından, hatta yurt dışından aldığımız yoğun tefonlardır. İstanbul'da olup da eğitim alamayan öğrenciler, Anadolu'da yaşayan öğrenciler ve hatta yurt dışında yaşayan ve İngilizce öğrenen kişiler bizlere her gün maillerle ve telefonlarla ulaşmakta ve bizden yardım, danışmanlık istemektedirler, elimizden geldiğince tüm telefonlara ve maillere cevap yazıyoruz ve bu gösterilen ilgi bizi daha çok çalışmak için motive ediyor.

Çok farklı sistemimiz için Gebze, Bursa, Yalova, İzmit ve Gölcük gibi yerlerden günü birlik kurumumuza gelen öğrencilerimiz var. Tamamen başarı endeksli çalışmamız ve öğrenci memnuniyetini sağlamak için çok ama çok çalışmamız sayesinde tüm bu güzellikler gerçekleşiyor ve bu gösterilen ilgi ve sevgi öğretmenlerimize çok olumlu yansıyor. Tüm eğitim kadromuz, öğrencilerimize en iyisini vermek için çok özverili ve mutlu çalışıyor.

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK ÇOK KOLAYDIR!

KENDİNİZE HEDEF KOYUN!

Kendiniz için yapabileceğiniz ilk şey bir hedef koymaktır. Koyduğunuz hedefe ulaşmak için izlemeniz gereken bir yol var ve bu yol kimilerine göre biraz daha kısa iken kimilerine göre biraz uzundur. 


Ama önemli olan hedeften sapmamak; hem  kalbinize hem de beyninize bu hedefe ulaşacağınız fikrini yerleştirmenizdir.


Hedefe ulaşmak için çalışmak gerekir, bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Evet, İngilizce öğrenmek çok kolaydır, özellikle bu kadar çok İngilizce kelimeye maruz kalırken, hatta işlerimizde bazı terimleri İngilizce kullanırken, popüler Amerikan dizileri ve filmlerini takip ederken ve hatta oynadığımız pc/ playstation oyunlarında hep karşımıza İngilizce çıkmaktadır. Bu kadar çok hayatımızın içine girmiş bir dili öğrenmek artık, günümüz koşullarında çok daha kolaydır.

İNGİLİZCE ÖĞRENİRKEN EĞLENİN!

ADIM BİR : İZLEYİN


Eğlenerek öğrenmek çok önemlidir. Eğer yaptığınız şeyden zevk almıyorsanız, başarılı olmanız imkansızdır. İngilizce öğrenmek zorunda olabilirsiniz ve bunun pek çok nedeni olabilir ama eğer sadece bir mecburiyet olarak görürseniz gerçekten öğrenemezsiniz.


Biz tüm öğrencilerimizi eğlenceli faaliyetlere yönlendiriyoruz. Seviyenize uygun İngilizce videolar ( İngilizce altyazılı ) bunun ilk adımıdır. Çok faydalı olan bu çalışmalar öğrendiklerinizin hem görsel olarak akılda kalıcı olmasını sağlar ve aynı zamanda dinlediğiniz için kulağınızın İngilizce telafuzuna alışmasına olanak verir. Daha ileri seviyede İngilizce bilen ve geliştirmek isteyen kişilere İngilizce altyazılı dizileri takip etmelerini ya da sevdikleri tarzda Hollywood filmleri izlemelerini tavsiye ederiz. Kendi öğrencilerimize düzenli olarak filmler veriyoruz ve bu filmlerle ilgili geri dönüşler istiyoruz. Sevdikleri tarzda ve sevdikleri aktör/ aktrislerin filmlerini izlemek öğrencilerimizi mutlu ediyor. Özellikle de anlayabildiklerinde aldıkları eğitimin önemini daha çok kavrıyorlar. Sizler de DVD alabilir ve altyazıları İngilizce seçerek ciddi anlamda kelime, kullanım ve yapı öğrenebilirsiniz. İnternette bile sınırsız altyazısı İngilizce olan filmler & diziler belli sitelerce yayınlanmaktadır. 



Türkçe altyazı ile bir filmi izlemenin ne yazık ki İngilizce gelişiminize bir katkısı yoktur. Ya da yok denecek kadar azdır. Çünkü filmi izlerken konu sizi sarınca artık dinlemeye odaklanmazsınız ve bu aktivite sadece iyi bir film izlemenizle sonuçlanır. Ama aynı anda hem filmi izleyip hem de İngilizce altyazılardan takip ettiğinizde kelimeleri, cümleleri hem görür hem de duyarsınız. Bu çalışmaya yeni başlayan arkadaşlara tavsiyemiz filmin ya da izledikleri videonun sesini normal dinledikleri sesten biraz daha yüksek sesli tutmalarıdır. Bu sayede dinlemeye de konsantre olursunuz.


ADIM 2 : DİNLEYİN


Dinleme çalışmaları da en az video / dizi / film izleme çalışmaları kadar önemlidir. Şunu sakın unutmayın DİLBİLGİSİ BİLMEK DEMEK İNGİLİZCE'Yİ BİLMEK DEMEK DEĞİLDİR! Eğer dinlediğinizi anlayamıyor, ve yabancılarla konuşamıyorsanız ne kadar çok dilbilgisi bildiğinizin hiç bir önemi yoktur.

İngilizce öğrenme amacınız bu dili kullanabilmek olmalı, size bu beceriyi dilbilgisi kitapları kazandıramaz. Ancak aktif olarak konuşulan dili dinler, izler ve KULLANIRSANIZ konuşabilir, anlayabilirsiniz.

Eğitimlerimizde başarılı olmamızın nedeni öğrencilerimize asla ama asla belli kalıplar ile eğitim vermememiz ve öğrencilerimize İngilizce'yi gerçek kullanılan hali ile öğretmemiz ve onların eğlenerek öğrenmelerini sağlamamız ve öğrencilerimizin  öğrendikleri her şeyi kullanmalarına olanak sağlayarak onları sürekli teşvik ve motive  etmemizdir.

İngilizce öğrenmek herkese dinleme çalışması olarak harika materyaller tavsiye edebiliriz. Örneğin kitapçılarda bulabileceğiniz içinde CD olan seviyeli kitaplar öğrenme pratikleri için çok faydalıdır. Bu kitapları hem okuyup hem dinleyerek bir çok kelimeyi ve yapıyı öğrenebilirsiniz. Ama özellikle belirtmeliyiz ki bu kitaplar bölüm bölümdür, öncelikle birinci bölümü hem okuyup hem dinleyin ve bilmediğiniz kelimeleri not edin ardından bir daha sadece dinleyin ve bu çalışmayı tüm bölümler için tekrarlayın. Önemli olan yazılı metin olmadan da öğrendiğiniz kelimeleri kullanmanız ve kelimeleri cümleler içinde duyarak da anlamanızı sağlamanızdır.

KİTAP SEÇERKEN DİKKAT EDİN!

İlginizi çekmeyen konulardaki kitapları almayın, seviyenizden yüksek kitapları da almayın. Tam seviyenizde olan kitaplarla başlayın. SADECE OKUMAYIN. Az önce anlattığımız gibi ÖNCE BİRİNCİ BÖLÜMÜ OKUYUN, KELİMELERİ ÖĞRENİN VE DİNLEYİN ARDINDAN AYNI BÖLÜMÜ BİR SONRAKİ GÜN SADECE DİNLEYİN. YENİ ÖĞRENDİĞİNİZ KELİMELERİ DUYARAK YAKALAMAYA ÇALIŞIN!

Sesli kitaplar dışında da internetten ücretsiz ve yasal olarak indirebileceğiniz haber yayınları, radyo şovları vb. sınırsız kaynak var. İleri seviyede İngilizce bilen kişilere de asla İngilizce'den kopmamalarını ve sürekli kendilerini yenilemelerini tavsiye ederiz. Dil canlıdır, her gün büyür, gelişir, günlük kullanımlar yenilenir. Herkesin öğrendiği yabancı dilde, ki bu dil ister İngilizce ister İspanyolca ya da Çince olsun fark etmez, kendini sürekli geliştirmesi çok önemlidir. Bir kere öğrendik bitti diye bir şey yoktur. Dil kullanılmayınca körelir. Sürekli eğitim almanız değil kastettiğimiz, sürekli ikinci dilinizi kullanmanız.


ADIM 3 : ŞARKI SÖYLEYİN

Müzik sizi hem rahatlatır hem de İngilizce dinlediğiniz parçalar farkında bile olmadan İngilizce kelimeler, yapılar ve kullanımlar öğrenmenize neden olur. Öğrencilerimize eğitime ilk başladıkları zamanlardan itibaren karaoke çalışmaları veririz. Ve takip ederiz. Seçtiğimiz parçalar da öğrencilerimizin seviyesine uygundur. Örneğin başlangıç seviyesinde Frank Sinatra gibi tane tane şarkıyı söyleyen bir sanatçıyı önerirken, ileri seviyedeki öğrencilere daha hızlı melodisi olan ve içinde çok fazla söz geçen parçaları veririz. Youtube'da sizde yüzlerce karaoke parça bulabilirsiniz.


Yapmanız gereken önce şarkıyı dinleyin ve anlamaya çalışın ardından sözlükten yardım alın ve daha sonra şarkıya eşlik edin. Bunu evinizin konforunda yapabilirsiniz. Kimse sizi yargılamaz, sesiniz kötü bile olsa hiç önemli değil mühim olan kelimeleri doğru telafuz etmeniz. Zaten şarkıcı şarkıyı söylüyor, siz sadece onu taklit etmeye çalışın. Aklınıza nakaratın takılmasına izin verin :)






ADIM 4 : HATA YAPMAKTAN KORKMAYIN,  DİLBİLGİSİNE ÇOK TAKILMAYIN!


Dilbilgisini öğrenme nedeniniz nedir? Temelde konuşabilmek için dilbilgisine ihiyacımız vardır. "Ben geldim.", "Yarın tatile gideceğim.", "İstanbul, İzmir'den daha kalabalıktır.","Sürekli gelişen teknolojinin hem iyi hem de kötü yönleri vardır."  ve bunlar gibi cümleleri kurmak için dilbilgisine ihtiyacımız var. Kısacası kendimizi doğru bir şekilde ifade edebilmek için dilbilgisi öğreniriz. Kitaplardaki boşlukları doldurarak İNGİLİZCE ÖĞRENEMEZSİNİZ. KONUŞMAK ZORUNDASINIZ! DİLBİLGİSİNİ DE KONUŞARAK ÖĞRENMEK ZORUNDASINIZ.

Kimi öğrenciler hata yapmaktan o kadar korkarlar ki, ve dilbilgisi hatalarının o kadar önemli olduğunu düşünürler ki konuşma girişiminde bile bulunmazlar. Elbette düzgün dilbilgisi kullanmanız, doğru konuşmanız açısından çok önemlidir ancak dilbilgisine çok takılmak sizin konuşmanızın önüne set koyar. Eğitimlerimizde dilbilgisini dahi konuşma eksenine oturtmuş ve bu şekilde eğitim veren bir kurumuz çünkü biliyoruz ki dil bir bütündür, ayrılamaz. Anlıyorum ama konuşamıyorum diyorsanız aldığınız eğitimde eksikler var demektir. Bir öğrencinin anlıyor olması ama konuşamıyor olması kabul edilemez. Dili öğrenirken dilbilgisi dersi ayrı, konuşma dersi ayrı yazma dersi ayrı olmamalı, hepsi bir bütün olarak verilmelidir ki bireyler dinlediğini anlayabilen, yabancılardan gelen telefonları korkmadan cevaplayabilen ve yabancılarla konuşabilen aynı zamanda da maillerini rahatlıkla yazıp, okuduğunu anlayabilen kişiler haline gelsinler.

Yabancı arkadaşlarınızla, müşterlerinizle konuşmaktan korkmayın. Hata yapabilirsiniz ama bu inanın yabancı arkadaşlarınız için bir sıkıntı yaratmaz, sizin ikinci diliniz bu dil, kaldı ki yabancılarda örneğin Almanlar, Fransızlar, Çinliler ya da İspanyollar, kısacası ikinci dil olarak İngilizce öğrenmiş herkes konuşurken ya da yazarken hata yapabilir; nasıl ki siz onların hatalarına gülmüyor ve onları eleştirmiyorsanız inanın ki onlar da sizin yaptığınız hatalara gülmez ve sizi eleştirmezler. Önemli olan iletişim sağlamak, kendine güvenmek ve hata yapmaktan korkmamaktır.


ADIM 5 : TELAFFUZA DİKKAT EDİN!

Telaffuza önem verin. Çünkü eğer anlamı etkileyecek çok büyük bir hata yapmıyorsanız, dilbilgisi hataları  size günlük hayatta çok büyük sıkıntı yaratmaz ancak eğer yanlış telaffuz ediyorsanız kelimeleri, karşı taraf sizi anlamakta zorlanır. İşte bu nedenle doğru telaffuz için mutlaka yeni öğrendiğiniz ve telaffuzu zor olan kelimeleri dinleyin ve nasıl okunduklarını da öğrenin. Bunun için www.tureng.com çok güzel bir kaynaktır. Sözlük olarak kullanmanızı tavsiye ederim.


ADIM 6: EĞER İNGİLİZCE KONUŞABİLECEĞİNİZ BİR ORTAM VARSA KONUŞUN! 

İş yerinizde yabancılar geldiğinde misafirlerle elinizden geldiğince ilgilenin ya da yurt dışından telefon aldığınızda o telefonu İngilizce bilen bir arkadaşınıza vermeyin, siz cevaplayın. Kaçmayın! Yolda bir turist ile karşılaştığınızda ve sizinle konuşmak veya size bir şeyler sormak istiyorsa yardımcı olun. Kesinlikle karşı taraftaki kişiler sizin eksiklerinizi bulmak için çabalamaz, aksine onlara yardımcı olmanız onların hoşuna gider.

Firmanızdaki diğer çalışanların sizi eleştireceklerini düşünmek de konuşmanıza ket vurur. Bunu yapmayın.

Yavaş konuşabilirsiniz, sorun değil; hata yapabilirsiniz sorun değil; eğer kendinizi zorlamaz ve ilk adımı atmazsanız asla konuşamazsınız. 


ADIM 7 : MERAKLI OLUN



Meraklı olmak çok önemlidir, dedikodu anlamında değil :) Çevrenize dikkat edin ve her gün kullandığınız günlük objelerin İngilizce karşılıklarını öğrenin ve o objeleri gördükçe İngilizce karşılıklarını hatırlamaya çalışın. Bu mini çalışmalar size çok fazla kelime öğretecektir. Örneğin sofraya oturduğunuzda kullandığınız yemek takımında, kaşık, çatal, bıçak ne demek, tabak ne demek, masa örtüsü ne demek merak edin ve sözlüğe bakın; ertesi gün bir gün önce öğrendiğiniz kelimeleri hatırlamaya çalışın, örneğin yolda giderken dikkatli olun: yaya geçidi, üst geçit, otobüs durağı, yolcu vb pek çok kelime öğrenebilirsiniz.



ADIM 8: SAKIN EZBER YAPMAYIN!

Ezber hiçbir işe yaramaz. Kelime kartlarından kelimeler ezberlemeyin; kelimeleri öğrenin! Kelimeler ancak cümleler içinde kullanılırsa değerlidir, yeni öğrendiğiniz kelimeleri kullanarak cümleler oluşturun ve öğretmeninize ya da eğer çevrenizde varsa iyi İngilizce bilen birine kontrol ettirin ve hatalarınızı düzeltmelerini isteyin. Biz her zaman öğrencilerimize ders içinde çok sayıda yeni kelime öğretiriz, bir derste yaklaşık 50 yeni kelimeyi öğrencilerimizin öğrenmesini sağlarız, ezberlemelerini değil.


ADIM 9 : OKUYUN

Okumak sizi kelime anlamında geliştirir. Seviyeniz ne olursa olsun eğitiminize ya da İngilizce öğrenme çalışmalarınıza mutlaka okuma bölümlerini eklemelisiniz. Artık akıllı cep telefonları sayesinde bile rahatlıkla İnternete bağlanıp, her boş vaktinizde okuma çalışması yapabilrsiniz :)

Özellikle orta seviyede İngilizce bilen öğrencilerimize düzenli olarak ilgilerini çeken konularda orjinal dergiler veririz ve günlük İngilizce çalışmaları içine mutlaka İngilizce gazete okuma çalışmaları ekleriz.


ADIM 10 :  YAZIN

Yazmak sizin dil kullanımınıza ciddi bir katkı sağlar, yazarken cümleleri kuran sizsiniz; bunu yaparken hem dilbilgisi hem de kelimeleri çok etkili bir şekilde kullanır ve Türkçe düşünme hatalarınızı düzeltebilirsiniz. Öğrencilerimize ders içinde yazma çalışmaları yaptırmayız; yazma çalışmalarını günlük çalışma planlarına mutlaka dahil ederiz, ve öğrencilerimizin yazdıkları yazıları ilgili eğitmenlerimiz kontrol ederler. Siz de bol bol yazın ancak yazdıklarınızı mutlaka iyi İngilizce bilen birine kontrol ettirmelisiniz.


11 yorum:

  1. Öncelikle böyle bir blog hazırlamaya başladığınız için size teşekkür ederim. Çok faydalı öneriler paylaşmışsınız. Size daha önce mail atmıştım ve gerçekten çok güzel bir yanıt almıştım, o zamanda bana ciddi bir yardımınız dokunmuştu. Bu şekilde çalışan bir kurum olduğunuz için tebrik ederim. Blogunuzu takip etmeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederiz. Size faydalı olabilmek bizleri çok mutlu eder. Her zaman yardımınıza hazırız.

      Sil
  2. hocam iyi akşamlar önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teeşekkür ederim öncelikle dediğiniz gibi şuan ingilizce
    altyazılı filmleri izlemeye başladım , ama danışmak istiyorum filmi izlerken aynı zamanda ingilizce cümleleri
    kağıda geçirip ardından filmi tekrar izleyerek sonrasında cümlelerin çevirini yapsam vakit kaybı mı olur yoksa
    bi yararı olur mu ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Yakup Bey,

    Filmler çok uzun olduğu için sizin için sıkıcı olur bu aktivite. Ama divxplanet gibi web sitelerinden izlediğiniz filmin altyazı dosyasını indirebilirsiniz. Bu sitelerde altyazı dosyaları hem Türkçe hemde İngilizce olarak yayınlanır. İndirdiğiniz dosyayı sağ tıklayın ve birlikte aç seçeneğini seçip notepad ile aç komutu verin. Filmin tüm konuşma içeriğine böylece ulaşabilirsiniz. Burada bilmediğiniz cümlelere konsantre olup anlamlarını öğrenmeye çalışın.

    Cümle yazmanız elbette faydalı olur ama filmde çok fazla cümle olduğu için sizi kısa sürede sıkabilir bu çalışma.

    Ancak, filmde geçen güzel cümle örneklerini, günlük kullanımları bir deftere not almanızı tavsiye ederim.

    Sorunuz olursa lütfen yazınız.

    YanıtlaSil
  4. merhabalar İstanbul medeniyet üniversitesi hazırlık öğrencisiyim geçme notumuz 70 ve 69'la ben dahil 108 kişi eylül sınavına kaldık writing ve speaking konusunda eksikliklerim yok listening ve reading bölümünden kaybettiğimi düşünüyorum bana kaynak strateji olarak yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Öncelikle gerçekten bir puanla kalmanız çok üzücü olmuş. Ancak belli ki öğretmenleriniz daha iyi olmanızı istemişler. Okuma ve dinleme bölümünden eksik olduğunuz nokta muhtemelen dilbilgisini tam olarak bilmemeniz / eksiklerinizin olması ve dinleme pratiğinizin yetersiz olması ile ilgilidir. Öncelikle sınava kadar düzenli dilbilgisi çalışmaları yapın ve aynı zamanda okulda kullandığınız okuma kitabınızdaki konuları tekrar edin. Elinizde dinleme için kaynak var mı? Varsa onu çalışın ( okulun önerdiği kitaplar varsa onları alın ) http://www.ted.com/ gerçekten çok güzel bir kaynak. Bu sitede profesyonellerin belli konularda deneyimlerini anlattıkları konuşmaları var. Altyazı ekleyebilir ( İngilizce eklemelisiniz ) ya da transcript lerini açabilirsiniz. Bu site dinleme gelişiminiz için çok faydalı olur. Eğer ihtiyacınız varsa kısa süreli eğitim alabilirsiniz. Bu konuda info@marmaradilmerkezi.com dan da bize özel olarak ulaşabilirsiniz. Sormak istediğiniz konularda yardımcı olmak bizleri mutlu eder. Sınavınızda başarılar dileriz.

      Sil
  5. Merhaba benn ytü %30 ing mimarlık programına yerleştim.İngilizce yeterlilik sınavına nasıl hazırlanmalıyım,hazırlık okusam daha mı faydalı olur? 2 eylülde de sınav var.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle tebrikler. Eğer intermediate seviyesinde dil hakimiyetiniz varsa sınava hazırlanın, ancak seviyeniz intermediate'in altındaysa hazırlık okumanızda fayda var.

      Sil
  6. merhaba ben yeditepe hukuk fakültesine bu sene girdim ve hazırlık okumak istiyorum fakat alt bir sınıftan başlamak istemiyorum ne yapmalıyım yardımcı oolursanızı sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederiz sizi. www.marmaradilmerkezi.com sitemize girin, üst menüden dersleri seçin altından ücretsiz dersler ve A1 A2 seviyesi derslerini seçin oradaki konu anlatımlarını çalışabilirsiniz.

      Dinleme için de sitemizde dersler - english videos seçeneğinden short videos'u seçerek izleyebilirsiniz.

      Sil
  7. faydalı yazınız için teşekkürler

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

Ara

Telif

Blogda yayınlanan tüm yazıların içeriği özgün olup telif haklarının tamamı Marmara Dil Merkezi'ne aittir.

Marmara Dil Merkezi. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

İletişim

Fotoğrafım
İSTANBUL, Türkiye
Adres : Oğuzhan Cad. No :27/5 Fındıkzade, İstanbul Telefon : 0212 635 45 52 www.marmaradilmerkezi.com info@marmaradilmerkezi.com

Eğitim Sistemimiz

Eğitim sistemimizle çok iddialıyız. Size sunulabilecek en iyi eğitim planını en kısa sürede hazırlıyor ve sizi sonuca ulaştırıyoruz. Şimdiye dek öğrenmeninizin önüne geçen herşeyden kurtulacaksınız. Bizimle tanışmadan farkımızı anlayamazsınız. Kesin öğrenci memnuniyetini sağlayarak her zaman sizin yanınızda duruyor, hayat boyu yabancı dil koçluğunuzu üstleniyorsuz.
Bu sistem "tektir", sadece sizin üstünüze göre dikilen özel bir tasarım kıyafet gibi düşünebilirsiniz. Eşi yoktur. Gereksiz bilgilerle sizin zamanınız ve paranız boşa harcanmaz.
Yabancı dil ancak konuşulan şekli ile öğrenilirse değerlidir. Örneğin "Dün alışverişe gittin mi?" sorusunun cevabını kaçımız "Evet dün alışverişe gittim" şeklinde verir? Günlük hayattaki pratik cevap, "Evet gittim" ya da "Hayır, gitmedim" şeklindedir. Önemli olan dili pratikte kullanıldığı gibi benimsemek ve öğrenmektir. Siz yabancı dili yabancı arkadaşlarınız ile konuşmak için öğreniyorsunuz o halde gerçek konuşulan şekli ile öğrenmelisiniz.

Biz Çok Farklıyız

Şimdiye dek çalıştığınız renksiz, alıştırmalarla dolu sıkıcı dilbilgisi kitaplarınıza da artık ihtiyacınız yok!
Çalışma kitaplarındaki boşlukları doldurarak dilbilgisi öğrenemezsiniz. Tamamen “siz” merkezli olan derslerimizde dilbilgisini yazarak değil, konuşarak öğreneceksiniz.
Yetişkinlere özel hazırlanmış tüm derslerimiz ilgi çekici resimlerle zenginleştirilmiş sunumlar şeklinde hazırlanmış olup, öğrencilerimizin derse olan dikkatlerini en üst düzeyde tutmalarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu görsellik sizleri hem derse bağlayacak hem de sıkılmadan yapacağınız tekrarlar ile yabancı dil öğrenme sürecinizi eğlenceli bir hale sokacaktır.
Dilbilgisini öğrenme nedeniniz nedir? Temelde konuşabilmek için dilbilgisine ihiyacımız vardır. "Ben geldim.", "Yarın tatile gideceğim.", "İstanbul, İzmir'den daha kalabalıktır." ve bunlar gibi cümleleri kurmak için dilbilgisine ihtiyacımız var. Kısacası kendimizi doğru bir şekilde ifade edebilmek için dilbilgisi öğreniriz.Kitaplardaki boşlukları doldurarak İNGİLİZCE ÖĞRENEMEZSİNİZ. KONUŞMAK ZORUNDASINIZ! DİLBİLGİSİNİ DE KONUŞARAK ÖĞRENMEK ZORUNDASINIZ.
Çok hızlı sonuç alacaksınız. Bunun için beklemenize gerek yok! İlk dersten itibaren farkı kendiniz hissedeceksiniz. Yabancı bir dilde kendinizi ifade edemedikçe öğrendiklerinizin bir anlamı yoktur, bu nedenle derslerimiz öğrencilerimizin daha ilk günden konuşmalarını sağlamak amacıyla titizlikle KİŞİYE/ GRUBA ÖZEL hazırlanmaktadır.

Eğitim Demosu

Bir saatlik ücretsiz eğitim demomuz için bize ulaşın.
Eğitim demosu alanında uzman Formasyon sahibi öğretmenlerimizce yapılmakta olup size istemimiz ayrıntılı olarak anlatılmakta ve size özel çözüm yöntemleri ve çalışma planı oluşturulmaktadır.
Eğitim demosu için randevu alınması zorunludur. Randevu almak için bize 0212 635 45 52 numaralı telefonumuzdan ya da info@marmaradilmerkezi.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Firma eğitimlerinde eğitim demosu ilgili firmada yapılmaktadır, bireysel eğitim başvuruları yapanlar eğitim demosu için merkezimize gelmektedirler.

Arşiv