19 Eylül 2013 Perşembe
                                                       

Bugün sizlere online olarak İngilizce dergi okuyabileceğiniz ve dergileri pdf olarak bilgisayarınıza, tabletlerinize ya da akıllı telefonlarınıza indirebileceğiniz siteleri paylaşacağız.




Unutmayın ki İngilizce öğrenmek sadece dilbilgisini öğrenmek demek değildir. Eğer öğrendiğiniz dilbilgisini sözlü ve yazılı olarak kullanamıyorsanız İngilizce bildiğinizi söyleyemezsiniz.

Eğitimlerimizde her zaman öğrencilerimize orijinal kaynakları öneriyoruz. Günlük gazetelerle ilgili bir yazı ve gazeteleri okuyabileceğiniz linkleri paylaşmıştık sizinle. ( Yazımızı okumak için TIKLAYINIZ )

Dergiler de İngilizce gelişiminize katkıda bulunacak harika araçlardır. İngilizce dergiler okuyarak kelime bilginizi arttırabilir ve özellikle ilginizi çeken konuları takip edebilirsiniz. 

Ücretsiz yayınlanan e-dergiler sayesinde özellikle öğrencilerin dergi maliyetleri yüzünden okuyamama gibi bir bahanesi de kalmadı :)

Size ilk tanıtacağımız site DownMagaz.com


Bu sitede hemen sol taraftaki menü çubuğundan ilginizi çeken konularda yayınlanmış güncel İngilizce dergilere ulaşabilirsiniz.


Başka bir sitede Magazines Download


Aynen bir önceki sitedeki gibi bu sefer sağ taraftaki menüden ilginizi çeken konu başlığına tıklayın ve ilgili dergilerden okumak istediğinizi seçin.

Özellikle Intermediate seviyesinde mutlaka orijinal dilde hazırlanmış dergileri okumaya başlamalısınız. İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip kişiler de mutlaka İngilizce dergiler okuyarak mevcut bilgilerini korumalı. Unutmayın ki İngilizce her gün gelişen bir dil. Hemen hemen her ay Oxford sözlüğe yeni kelimeler eklenmektedir. Ne kadar çok okursanız o kadar kendinizi geliştirirsiniz. Her şey bir yana dergi okumak gerçekten eğlenceli bir aktivitedir.

Herkese iyi okumalar :)






38 yorum:

  1. harikasınız. çok teşekkürler emeğiniz için. gerçekten faydalı bir blog. diğer yazılarınızı da okudum. hatta önerdiğiniz gazeteleri sık kullanılanlara ekledim ve günlük olarak okumaya başladım ama bu dergilere bayıldım. teknoloji aşığı olarak pek çok dergiyi ücretsiz okumak çok iyi. yazılarınıza devam edin. Ahmet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmet Bey Merhaba, Yorumunuz için teşekkür ederiz. Yazılarımız devam edecek.

      Sil
  2. Merhabalar. Emeğiniz İçin Teşekkürler -
    Önerebileceğiniz Türkçe Dergi Siteleri Varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Talip Bey Merhaba, Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Blogumuzda sadece İngilizce yayınlarla ilgili bilgi paylaşımında bulunmaktayız. İngilizce kaynak isterseniz bize buradan ya da info@marmaradilmerkezi.com mail adresimizden ulaşınız, her zaman yardımınıza hazırız. Saygılarımızla...

      Sil
  3. Merhaba Eda Hanım, güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Dilbilgisini bilmek önemlidir elbette ama pratik konuşma sahibi olabilmek daha önemlidir. Bunun için mutlaka ya eğitim almalısınız ya da eğer çevrenizde yabancılar varsa onlarla zaman geçirmelisiniz. Aksi taktirde konuşmadan İngilizce konuşma pratiğine sahip olamazsınız. Elbette kendi kendinize yapabileceğiniz şeyler de var. Örneğin ello isimli sitede çok güzel videolar var onları önce dinleyip sonra altyazıları ile bir daha dinleyebilir e kelime eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Konuşulan İngilizceyi anlamanız çok önemli ama siz de konuşmalısınız bunun için de yukarıda bahsettiğimiz gibi ders alabilir, yabancı arkadaşlar edinebilir ya da yurtdışına gidebilir bir müddet orada zaman geçirebilirsiniz. Elbette imkanlarınız dahilinde.. Başka sorunuz olursa bize ulaşabilirsiniz. Saygılar...

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben Ceren. 12 yaşındayım ve okuldan ingilizce dersi proje ödevim ingilizce bir dergi hazırlama. Bunu sınıfça yapacağız ve herkes en fazla 2 sayfa bulundurmalı bana bir site önerebilir misiniz?
    TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Ceren, öğretmeniniz çok keyifli bir ödev vermiş size. https://learnenglish.britishcouncil.org/en/magazine adresinde bazı yazılar var dergide kullanabileceğin gibi için ayrıca http://www.newsinlevels.com/ adresine gir, burada haberler var ve Level 1 seçersen oldukça kolay bir dille haberlerin anlatıldığını göreceksin. Buradan haber alıp onları da derginde kullanabilirsin. Umarım işine yarayacaktır. Ama eğer istersen bize info@marmaradilmerkezi.com'dan bir mail at ve sana İngilizce öğrenenler için hazırlanmış bir dergi yollayalım belki işine yarar. Buradaki dergileri de kullanabilirsin ama sanırım senin için onları anlamak zor olacaktır. İlgin için teşekkür ederiz. Umarım yolladığım linkler faydalı olur. Saygılar...

    YanıtlaSil
  6. güzel bi blog.Fakat nasıl indircez katagoriyi sectim dergiyede geldim ama nasıl indircez??????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Utku Bey, Kategoriyi ve dergiyi seçin hemen dergi kapak resminin altında bir turuncu bir mavi yazılı Download tuşu çıkıyor, istediğinize basın sonrasında indirme sitelerine bağlıyor site sizi ; siz aşağıdan free download seçip ücretsiz indirebiliyorsunuz.

      Sil
  7. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU SİTEYE SIK SIK BAKACAM İSTEDİGİM BİLGİYE ULAŞTIM 100 BEKLİYORUM ELLERİNİZE SAGLIK...... ELİFMİNA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, rica ederiz Elif Hanım, yardımda bulunduğumuza çok sevindik. Her zaman yardımınıza hazırız.

      Sil
  8. Süper bir blogsunuz,tebrik ederim bu kadar insanı da teşvik edip,bilgilendirdiğiniz için.Ben 16 yaşındayım ve öğrenciyim bir kolejde.Yaklaşık 2 yıl ağır bir program içeren ingilizce dersleri görüyorum.Fen dersleri dahil.Ama yine de sürekli sayfalar araştırıyorum kendimi geliştirmek için çünkü gelecekte San Francisco'da yaşamak istiyorum.Bunun için neler yapmam gerekiyor çok araştırdım ama sizin önerileriniz neler ? Nasıl daha da geliştirebilirim kendimi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederiz güzel sözleriniz için. Kendinizi geliştirmek için bir şeyler yapmanız ve şimdiden hedefinizi koymuş olmanız çok iyi. Bu konuda sizi tebrik ederiz. İngilizcenizi daha ileri taşımak için kendi kendinize yapacağınız en güzel çalışma yabancı dizileri İngilizce altyazı ile izlemek, dizilerde ya da filmlerde duyduğunuz günlük hayata uygun kalıpları ya da phrasal verb'leri not edip okulda İngilizce derslerinizde kullanmak, bol bol yabancı dergi okumak, İngilizce müzik parçaları dinlemek - şarkı sözlerini öğrenerek - ve eğer imkanınız varsa bir yabancı arkadaş edinmektir. Bu arada okul derslerinizi de sıkı tutar ortalamanızın yüksek gelmesini sağlarsanız Amerika'da üniversite eğitimi için burs alma olanağınız olabilir. Veya üniversiteden sonra master için de gidebilirsiniz. Sormak istediğiniz bir şey olursa bize ulaşın.

      Sil
  9. Yabancı dizileri ingilizce altyazıyla izleyebileceğim siteler neler peki ? Ve bu yurt dışındaki eğitim imkanları burs almalarla ilgili bilgileri merede bulabilirim.Sonuçta ilgi alanlarına göre değişiyordur puan gereklilikleri bunları nerede görebilirim ? Tekrar çok teşekkürler ilerlediğim yolda bir ışık oldunuz gerçekten artık aklıma takılan ve bilmem gerektiğini düşündüğüm şeyleri buraya sorabilmek rahatlatıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Öncelikle dizi izlemek için site sormuşsunuz, biz öğrencilerimize yabancidiziizle1.com sitesini tavsiye ediyoruz. İstediğiniz diziye tıklayın, açılan sayfada videonun üzerinde alternatifler var. Siz İngilizceyi seçin. O zaman dizinizi İngilizce altyazı ile izleyebilirsiniz. İnternette diğer dizi yayınlayan sitelerde de benzer uygulamalar olabilir.
      Burs olanakları sorunuz için en iyisi gitmek istediğiniz yurtdışı programının internet sitelerine bakmanız olacaktır. Çünkü sizin de bahsettiğiniz gibi okullara ve ülkelere göre burs imkanları farklılık arz ediyor. Gerekirse gitmek istediğiniz okullarla yazışarak onlardan en sağlıklı yanıtları alabilir ya da yurtdışı eğitim danışmanlarıyla görüşebilirsiniz. Biz Toefl iBT, IELTS Academic & General gibi Akademik Sınav Hazırlıkları, İş İngilizcesi ve Genel İngilizce alanlarında İngilizce eğitim veren bir kurumuz, yurtdışı eğitim danışmanlığı yapmadığımız için size burs olanakları ile ilgili detaylı bilgi veremeyiz.
      Umarım yanıtımız faydalı olmuştur. Son olarak mesajınızda yazdığınız güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Her zaman danışabilirsiniz.

      Sil
  10. free download bolumu gitmişmi acaba. ben bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlgili dergiyi seçtiğinizde, dergiye tıklayın. Derginin altında iki tane ayrı download linki çıkıyor. Örneğin mavi olanı seçtiğinizde ayrı bir siteye bağlanıyor ve en alt tarafta free indirme var. Slow download'u seçip ücretsiz indirebiliyorsunuz.

      Sil
    2. teşekkürler.....

      Sil
  11. merhaba bu çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz.bazı dergileri indirebiliyoruz fakat bazıları Premium üyelik istiyor bunlara bir çözüm varmıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, rica ederiz, beğendiğinize çok sevindik. Site ile bir ilgimiz bulunmuyor, faydalı bir çalışma olduğu için blogumuzda paylaştık ama bildiğimiz kadarıyla tüm dergilerde free download seçeneği var. Belki dergi indirdikten sonra bir müddet free download'u bekletmiş olabilir. Bazı siteler biliyorsunuz günlük kota koyuyorlar. Belki bir kotaya takılmış olabilirsiniz.

      Sil
  12. merhaba ben tolga. bu dergilere bayıldım. harbiden dergiler süper yeni. hepsi son sayıları. nasıl paylaşmışlar anlamadım ama mükemmel bir kaynak. arşiv yapmaya karar verdim. bloga emek veren güzel hocalar, böyle güzel bir kaynağı paylaştığınız için teşekkürler. yorumumu okuyan arkadaşlar kesin bakın bu dergilere. hocam daha da fazla paylaşım istiyoruz. tüm paylaşımlarınız kaliteli ve insana değer veren cevaplarınız harika. belli ki takipçilerinize gerçekten değer veriyorsunuz. tekrardan teşekkürler ve iyi seneler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tolga Bey, teşekkür ederiz güzel sözlerinize.. Elbette ki bizler için çok değerlisiniz. Size iyi ve mutlu yıllar dileriz.

      Sil
  13. Merhaba ben Furkan Can, 17 yaşında bir lise öğrencisiyim ve ingilizceden tek günlük proje ödevi aldım yarın teslim etmem gerekiyor, bana ya ücretsiz indirebileceğim yada indirmeden okuya bileceğim en az 20 sayfalık ingilizce dile sahip genellikle magazin veya araba moto gibi taşıt dergileri önerebilir misiniz?

    Şimdiden teşekkürler ayrıca sayfanız ve sizin bu yoğun ilginşz çok harika normalde asla youm yapmam ama sizin cevaplarınızı ve ilginizi gözümle görünce umutlandım başarılarınızın devamını dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Furkan Bey Merhaba, mesajınıza geç döndük ama yarın okular tatil ( hangi şehirden yazdığınızı bilmiyoruz tabi ki - umarız siz de tatilsinizdir ) Bu önerdiğimiz sitelerde zaten arabalarla ilgili pek çok dergi var ücretsizce indirebilir yanınızda okula pdf olarak götürebilirsiniz. ( Basılı olarak gerekliyse herhangi bir kırtasiyeden baskı alabilirsiniz. )

      İyi dilekleriniz için çok teşekkür eder, derslerinizde başarılar dileriz.

      Sil
  14. bende aynı proje ödevini aldım ama ben 7. sınıfa gidiyorum banada bir tavsiyede bulunurmusunuz ? adım rabia

    YanıtlaSil
  15. Rabia merhaba, sen de yukarıdaki öğrenci arkadaş için yazdığımız siteleri kullanabilirsin ödevinde.

    Ayrıca burada senin yaş grubun için hazırlamış okul proje ödevinde hazırlayacağın dergide kullanabileceğin yayınlar var:

    http://learnenglishteens.britishcouncil.org/

    Değişik konular mevcut: http://www.spotlight-online.de/


    YanıtlaSil
  16. bu dergiler bir harika çooooooook tşk ederim

    YanıtlaSil
  17. çok begendim bence eşsiz bir kaynak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı bulmanıza sevindik, yorumunuz için teşekkür ederiz

      Sil
  18. altın madenine düşmüşe döndüm çok güzel herkese tavsiye ediyorum inanılmaz derecede dergilerin son sayıları var bu linklerde tek sorun free download yaparken bekleme süresi var yani ardarda 2 dergiyi hemen indiremezsiniz ama sorun deil yani birkaç dk içinde yeni download açılıyor müthiş mükemmel çok güzel arşiv yapıcam bir bilgisayar ve oyun meraklısı olarak mutlu oldum harika kayaklar var teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ve keyifli okumalar dileriz, rica ederiz, yorumunuz için teşekkürler...

      Sil
  19. Çok teşekkür ederim bahanem de kalmadı. Mutlaka başlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz. Keyifli okumalar ve öğrenmeler dileriz.

      Sil
  20. ben 10. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz ingilizce bir dergiden röportaj bulmamızı istedi banada yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, buradaki dergiler İngilizce ana dili olan kişilere yöneliktir. Yaşınız çok genç, aradığınız gibi basit bir röportaj bulmanız biraz zor. Aslında öğretmeninizden dergi önerisi almanız daha doğru olur. Bu sayede daha doğru bir şekilde araştırma yapabilirsiniz. İnternette pek çok röportaj bulabilirsiniz ama İngilizce seviyeniz orta seviyenin altındaysa zor gelebilir. Eğer info@marmaradilmerkezi.com mail adresimize bir mail geçerseniz size havayollarının hazırladığı dergilerden röportaj iletebiliriz. Sizin için daha kolay olabilir. Ancak öğretmeniniz kabul eder mi bilemeyiz, isterseniz bir danışın önce. Sevgiler...

      Sil
  21. Merhabalar , ingilizcemi geliştirmek adına her ay dergi alıp okumayı planlıyorum. Önerdiğiniz bir yayın var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, intermediate ve üstü İngiizce bilginiz varsa ilgilendiğiniz bir konuda yayınlanan orijinal bir dergi seçebilirsiniz. İngilizce öğretici bir dergi istiyorsanız Hot English dergisini inceleyebilirsiniz. Sitelerinde örnek yayınları bulunmaktadır. Hot English ile bir iş bağlantımız bulunmamaktadır, sadece öneri istediğiniz için yazdık, sorularınız olursa direk ilgili kuruluşa ulaşınız.

      Sil

Popüler Yayınlar

Ara

Telif

Blogda yayınlanan tüm yazıların içeriği özgün olup telif haklarının tamamı Marmara Dil Merkezi'ne aittir.

Marmara Dil Merkezi. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

İletişim

Fotoğrafım
İSTANBUL, Türkiye
Adres : Oğuzhan Cad. No :27/5 Fındıkzade, İstanbul Telefon : 0212 635 45 52 www.marmaradilmerkezi.com info@marmaradilmerkezi.com

Eğitim Sistemimiz

Eğitim sistemimizle çok iddialıyız. Size sunulabilecek en iyi eğitim planını en kısa sürede hazırlıyor ve sizi sonuca ulaştırıyoruz. Şimdiye dek öğrenmeninizin önüne geçen herşeyden kurtulacaksınız. Bizimle tanışmadan farkımızı anlayamazsınız. Kesin öğrenci memnuniyetini sağlayarak her zaman sizin yanınızda duruyor, hayat boyu yabancı dil koçluğunuzu üstleniyorsuz.
Bu sistem "tektir", sadece sizin üstünüze göre dikilen özel bir tasarım kıyafet gibi düşünebilirsiniz. Eşi yoktur. Gereksiz bilgilerle sizin zamanınız ve paranız boşa harcanmaz.
Yabancı dil ancak konuşulan şekli ile öğrenilirse değerlidir. Örneğin "Dün alışverişe gittin mi?" sorusunun cevabını kaçımız "Evet dün alışverişe gittim" şeklinde verir? Günlük hayattaki pratik cevap, "Evet gittim" ya da "Hayır, gitmedim" şeklindedir. Önemli olan dili pratikte kullanıldığı gibi benimsemek ve öğrenmektir. Siz yabancı dili yabancı arkadaşlarınız ile konuşmak için öğreniyorsunuz o halde gerçek konuşulan şekli ile öğrenmelisiniz.

Biz Çok Farklıyız

Şimdiye dek çalıştığınız renksiz, alıştırmalarla dolu sıkıcı dilbilgisi kitaplarınıza da artık ihtiyacınız yok!
Çalışma kitaplarındaki boşlukları doldurarak dilbilgisi öğrenemezsiniz. Tamamen “siz” merkezli olan derslerimizde dilbilgisini yazarak değil, konuşarak öğreneceksiniz.
Yetişkinlere özel hazırlanmış tüm derslerimiz ilgi çekici resimlerle zenginleştirilmiş sunumlar şeklinde hazırlanmış olup, öğrencilerimizin derse olan dikkatlerini en üst düzeyde tutmalarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu görsellik sizleri hem derse bağlayacak hem de sıkılmadan yapacağınız tekrarlar ile yabancı dil öğrenme sürecinizi eğlenceli bir hale sokacaktır.
Dilbilgisini öğrenme nedeniniz nedir? Temelde konuşabilmek için dilbilgisine ihiyacımız vardır. "Ben geldim.", "Yarın tatile gideceğim.", "İstanbul, İzmir'den daha kalabalıktır." ve bunlar gibi cümleleri kurmak için dilbilgisine ihtiyacımız var. Kısacası kendimizi doğru bir şekilde ifade edebilmek için dilbilgisi öğreniriz.Kitaplardaki boşlukları doldurarak İNGİLİZCE ÖĞRENEMEZSİNİZ. KONUŞMAK ZORUNDASINIZ! DİLBİLGİSİNİ DE KONUŞARAK ÖĞRENMEK ZORUNDASINIZ.
Çok hızlı sonuç alacaksınız. Bunun için beklemenize gerek yok! İlk dersten itibaren farkı kendiniz hissedeceksiniz. Yabancı bir dilde kendinizi ifade edemedikçe öğrendiklerinizin bir anlamı yoktur, bu nedenle derslerimiz öğrencilerimizin daha ilk günden konuşmalarını sağlamak amacıyla titizlikle KİŞİYE/ GRUBA ÖZEL hazırlanmaktadır.

Eğitim Demosu

Bir saatlik ücretsiz eğitim demomuz için bize ulaşın.
Eğitim demosu alanında uzman Formasyon sahibi öğretmenlerimizce yapılmakta olup size istemimiz ayrıntılı olarak anlatılmakta ve size özel çözüm yöntemleri ve çalışma planı oluşturulmaktadır.
Eğitim demosu için randevu alınması zorunludur. Randevu almak için bize 0212 635 45 52 numaralı telefonumuzdan ya da info@marmaradilmerkezi.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Firma eğitimlerinde eğitim demosu ilgili firmada yapılmaktadır, bireysel eğitim başvuruları yapanlar eğitim demosu için merkezimize gelmektedirler.

Arşiv